BARÇA
Esports Barça 15/05/2014

Xavi s'acomiada de Puyol: "Seria un gran honor compartir amb tu un projecte lligat al club de la nostra vida"

El migcampista ha parlat al comiat de Puyol en nom de tots els jugadors que han compartit vestidor amb el capità

N. G.
1 min
Xavi Hernández abraça Carles Puyol / LLUÍS GENÉ / AFP PHOTO

BarcelonaXavi Hernández ha parlat en l'acte del comiat de Carles Puyol en nom de tots els companys de Puyol al Barça. "Vèiem aquest moment tan lluny quan vam arribar al primer equip fa 15 anys i ja el tenim aquí. El temps passa ràpid per a tots, però més per als esportistes. Nano, això és llei de vida. Ja veus, avui la paraula que més s'ha repetit és gràcies. Gràcies per tot el que ens has donat, pel teu coratge, per la teva valentia, per la teva generositat", ha dit. El migcampista de Terrassa ha elogiat Puyol recordant al final de Champions de Wembley. "Tot i que només vas jugar els últims minuts, et vaig dir que aquella copa l'havies d'aixecar tu. I tu em vas dir que no, que l'havia d'aixecar Abidal. En aquell moment et vaig admirar".

"Ets el més professional dels jugadors amb els que he compartit vestidor. Hem viscut plegats moments molt difícils, quan no guanyàvem res, però sota el teu lideratge, també hem viscut bons moments. Ja t'ho he dit en privat i ara t'ho dic en públic, seria un gran honor compartir un projecte amb tu lligat al club de la nostra vida. Gràcies faquir, ets molt gran", ha acabat Xavi.

Puyol, a preguntes dels periodistes, ha dit que no es veu "fent d'entrenador amb Xavi. Igual ell sí i jo ajudant des d'alguna altra àrea".

stats