Esports Barça 28/07/2011

Xavi: "Thiago és totalment compatible amb Cesc"

El de Terrassa ha recordat les comparacions que va patir en els seus inicis i creu que "tothom té cabuda al Barça" per la competència, "i més al mig del camp"

Efe
2 min
Xavi i Gerard Piqué s'han explicat durant la roda de premsa a Washington

WashingtonEl migcampista del Barcelona Xavi Hernández ha dit a la roda de premsa de la presentació de la gira nord-americana de l'equip blaugrana que Thiago Alcántara és "completament compatible" amb Cesc Fàbregas.

"Jo he patit molt les comparacions i no són bones. Tothom té cabuda al Barcelona amb les exigències que tenim. Quants més futbolistes, millor, sobretot en el centre del camp, que és la nostra força", ha explicat el de Terrassa.

El Barça ha començat avui el seu gira pels Estats Units a la capital, Washington, on romandrà fins diumenge que ve, dia 31, per viatjar després a Miami (Florida) i Dallas (Texas). La roda de premsa ha començat amb una hora de retard, pels problemes que han tingut en l'entrenament.

Thiago ha estat el protagonista, tot i que absent, de la trobada amb els mitjans, després que ahir anotés els dos gols que li van donar al Barça la Copa Audi després de derrotar a domicili al Bayern de Munic (0-2). La decisiva actuació del jugador del planter arriba en ple debat sobre la necessitat o no de fitxar al jugador de l'Arsenal Cesc Fàbregas.

Per a Xavi, Thiago "és un jugador molt jove que donarà molt al Barcelona aquest any". "Té aquests detalls de talent que ens donaran molt aquesta temporada. A més, té un nivell excel·lent i un talent inacabable", ha subratllat.

El defensa Gerard Piqué, que també va comparèixer en roda de premsa al costat de Xavi, va dir de Thiago que "té molt per aprendre, encara que a la seva edat ja sap moltíssim". "Tan sols pot aportar coses positives a l'equip, hi ha molta competència i ell sempre és molt positiu per a l'equip", ha afegit el jugador blaugrana.

També va haver-hi temps per parlar de l'absència a la gira de l'estrella de l'equip, Leo Messi, al que l'entrenador Josep Guardiola ha donat vacances, igual que a la resta de jugadors que van participar a la Copa Amèrica. "Que no hi sigui Messi sempre és una pèrdua per a l'espectacle en si mateix, per a l'audiència i els aficionats, però està descansant", ha dit Xavi.

stats