TRIAL
Esports 04/03/2015

"El trial de Barcelona sempre és especial": Bou i Raga es citen diumenge al Sant Jordi

Aquest diumenge es disputa a Barcelona la quarta cita del Mundial de trial indoor del 2015

Nuria García
2 min
Els protagonistes del trial de Barcelona / TWITTER @trialteamhrc

BarcelonaAquest cap de setmana es disputa al Palau Sant Jordi de Barcelona la quarta prova del campionat del món de trial. Un Mundial que arriba a la capital catalana emocionant després que l'anterior cita de la temporada la guanyés Adam Raga i acabés amb el domini de Toni Bou.

"Per a nosaltres córrer a Barcelona és complicat, és una de les curses més complicades. Qui guanya a Barcelona és qui està més en forma de tots i, per tant, és una bona cursa", ha explicat Toni Bou, mentre Adam Raga ha dit: "Intentarem donar el màxim, estic molt bé i em noto molt fort. Guanyar aquí en donaria molta motivació", ha dit Adam Raga.

Bou buscarà el setè triomf consecutiu a Barcelona i superar el rècord de sis que té ell i Jordi Tarrés. "Qualsevol rècord és important, però l'Adam està molt fort i hem de pensar en el campionat. Un triomf aquí serà molt important", ha dit. De fet, Raga va pispar-li el triomf en l'anterior cita i va acabar amb una ratxa de 28 triomfs consecutius de Bou. "No em va agradar no guanyar, està clar, però 28 curses són moltes. Mai m'ho hauria imaginat, però tots lluitem i tant l'Albert com l'Adam com el Jeroni podrien haver guanyat. Cal tocar de peus a terra i lluitar. He entrenat com mai per aquesta cursa i crec que he fet una bona feina".

Raga creu que aquest any, malgrat haver aconseguit guanyar una cursa "no ha canviat res". "Tota aquesta temporada ens anem preparant i donant el cent per cent en cada cursa. A vegades falta poc per aconseguir-ho i d'altres s'aconsegueix. Està bé que l'indoor estigui més renyit. El que jo espero es estar mes amunt. M'estan respectant les lesions, he estat molts anys bé i no he pogut guanyar, però crec que ara estic en un bon moment", ha afegit.

Per la seva banda, Jeroni Fajardo ha dit que el de Barcelona és "un trial molt difícil. Jo només he aconseguit una victòria en la meva carrera al mundial indoor, però no va ser a Barcelona. Tant de bo ho aconsegueixi, perquè és un pavelló especial, amb tota la gent. Jo des de casa treballo al màxim per anar millorant i estar a prop d'aquests grans pilots que tenim", ha explicat. Malgrat córrer a casa Fajardo ha indicat que no nota més la pressió: "Pressió hi ha sempre, el moment és més quan corres o quan veus altres participants i impressiona. Durant la cursa sempre és la mateixa pressió, no saps on ets, només veus obstacles".

Albert Cabestany espera fer també un bon paper al Sant Jordi. I no renuncia a lluitar pel triomf. "El Toni portava 28 victòries consecutives i ara ha guanyat l'Adam. Un any més estem aquí i ho intentarem. L'última prova no va anar tan bé com voldríem, però veurem si ara tenim sort. Els nervis, abans de venir aquí, sempre hi són i quan arribi el moment intentarem aconseguir el triomf", ha comentat.

El president de RPM, l'empresa organitzadora del Trial Indoor de Barcelona, ha assegurat que el que es veurà al Palau Sant Jordi és "un espectacle únic" que pertany a "una tradició molt important".

stats