EUROPA LEAGUE
Esports 25/04/2013

El Chelsea i el Fenerbahçe donen el primer cop a les semifinals de l'Europa League

Els anglesos han guanyat al Basilea per 1-2 gràcies a un gol de falta de David Luiz en el darrer segon

Toni Padilla
Moses i Lampard celebren el gol del Chelsea contra el Basel

BarcelonaEl Chelsea de Rafa Benítez ha guanyay per 1-2 al camp del Basilea el partit d’anada de les semifinals de l’Europa League. Moses ha fet el 0-1 de cap durant el primer temps però Schar ha empatat de penal als 88 minuts. L'empat semblava un resultat just després d'un partit molt viu on Fernando Torres va fallar dues ocasions molt clares per fer el segon, però on l'equip suís mai va deixar d'atacar amb el seu estil atrevit. En el darrer minut de joc, David Luiz, de falta, va fer l’1 a 2, i acte seguit es va xiular el final del matx.

En l’altre semifinal el Fenerbahçe turc es va imposar per 1-0 al Benfica portuguès gràcies a un solitari de gol de Korkmaz durant la segona part. Abans, el local Cristian havia fallat un penal. Els turcs busquen la primera final europea de la seva història.