09/04/2016

El Barça Lassa sobreviu a Fuenlabrada

Àlex Abrines intentant aixecar la pilota a Fuenlabrada.

BarcelonaEl Barça Lassa va sobreviure ahir a un partit incòmode jugat entre els desplaçaments europeus de Kaunas i Krasnodar. L’equip blaugrana va aconseguir la victòria a la pista del Montakit Fuenlabrada (82-84), on aquesta temporada han perdut adversaris com el Reial Madrid i l’Unicaja. Marko Popovic va fallar un triple sobre la botzina que hauria evitat el triomf culer.

Pensant en l’eliminatòria de quarts de final de l’Eurolliga, Xavi Pascual va deixar Joan Carles Navarro i Justin Doellman fora de la convocatòria i va dosificar molt els minuts dels seus jugadors. El Barça Lassa va utilitzar la concentració i l’energia necessàries per evitar una ensopegada i va superar per tan sols dos punts de diferència un rival que està protagonitzant una temporada molt millor del que es podia esperar.

L’equip blaugrana va creure encarrilar el partit ben aviat, quan va aconseguir una renda de 16 punts (14-28). La reacció local va servir per empatar el marcador a 10 minuts del final (66-66). El Barça Lassa va jugar tot el partit amb la calculadora, accelerant només en els moments en què el rival intentava treure el cap. El conjunt culer va jugar amb foc, però al final no es va cremar contra un meritori Montakit Fuenlabrada.