Barça Regal
Esports Bàsquet 04/07/2011

El Barça Regal no exerceix l'opció de renovació sobre N'Dong i ara negociarà un nou contracte a la baixa

El jugador havia firmat per dues temporades amb opció a una tercera, amb una fitxa d'1,5 milions anuals; i ara el club confia en negociar-ne un de nou amb una fitxa menor

Redacció
1 min
Boniface N'Dong

BarcelonaEl Barça Regal ha decidit no executar l'opció de renovació que tenia sobre Boniface N'Dong, després que aquest dilluns expirés el termini perquè el club es fes, de manera opcional, amb els serveis del pivot senegalès per una nova temporada. Tot i això, la intenció de l'entitat és negociar amb el jugador un nou contracte a la baixa.

N'Dong es va comprometre amb el Barça per dues temporades amb opció a una tercera, amb una fitxa que voltava el milió i mig d'euros anuals. I després de declinar executar aquesta opció, ara el club vol que el senegalès continuï a la disciplina blaugrana però amb una fitxa notablement inferior.

Tot i això, el jugador no sembla disposat a acceptar una rebaixa salarial, ja que té ofertes d'altres clubs com l'Efes Pilsen (Turquia) o el Bizkaia Bilbao Basket, que li ha ofert un contracte per dues temporades.

El pivot senegalès és un dels pocs '5' purs que hi ha al mercat espanyol, i el Bilbao Basket s'hauria fixat en ell per fer parella amb Mavroeidis, ara que el club basc ja té un lloc fixe a l'Eurolliga. Tot i això, sembla difícil que l'entitat basca pugui competir econòmicament amb l'Efes Pilsen, si bé des de Bilbao tenen l'esperança que el jugador decideixi continuar jugant a l'ACB.

A l'espera que es resolgui el cas de Boniface N'Dong, la plantilla blaugrana queda amb només 9 efectius. I és que el Regal Barça ha tingut set baixes -comptant el senegalès- i només ha incorporat el nord-americà Chuck Eidson i el jugador del filial Xavi Rabaseda. Per aquest motiu, els blaugranes encara han d'incorporar un mínim de tres jugadors més per arribar a les 12 fitxes reglamentàries.

stats