Esports Bàsquet 09/05/2019

Remuntada incompleta a Badalona (86-94)

El Divina Seguros Joventut perd a casa contra l'UCAM Múrcia

Askia Booker i Albert Ventura

BadalonaEl Divina Seguros Joventut no va poder completar una remuntada espectacular i va perdre contra l’UCAM Múrcia (86-94). L’esforç de la Penya a la segona meitat no va tenir recompensa contra un rival necessitat de victòries per no perdre la categoria. Marko Todorovic, que va sumar 21 punts i 6 rebots, es va lesionar i no va poder acabar un partit que va tenir dues meitats antagòniques.

La primera part de l’equip verd-i-negre, que va fallar 9 dels 12 primers triples que va intentar, va ser molt dolenta i l’UCAM Múrcia va arribar a dominar el marcador per 24 punts de diferència (30-54). Quan el partit semblava sentenciat, la Penya va reaccionar amb un tercer quart memorable que li va permetre acostar-se a tres punts del conjunt visitant (62-65).