Lliga Endesa
Esports Bàsquet 19/05/2013

Loukas Mavrokefalidis: "La pròxima temporada queda lluny"

El pivot grec encara no vol parlar del seu futur al Barça Regal

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaLoukas Mavrokefalidis ha debutat aquest diumenge amb el Barça Regal. "És bonic jugar per a un club com aquest. Necessito esforçar-me per adaptar-me aviat a la filosofia de l'equip, sobretot a la defensiva. Aquest és el meu primer objectiu", ha explicat el pivot grec, que encara no vol pensar què farà després de l'estiu. "La pròxima temporada queda lluny i vull centrar-me en aquests partits que queden", ha dit.

"He estat una mica nerviós perquè era el meu primer partit", ha reconegut Mavro, que contra l'Unicaja ha sumat 3 punts i 3 rebots en 7:01 minuts de joc. "A aquest equip tothom pot anotar i així és més fàcil trobar opcions en atac", ha analitzat.

"He oblidat la meva experiència a València, que no va sortir com esperava. Aleshores era molt jove i ara crec que estic més ben preparat", ha analitzat el jugador grec, que coneix molt bé el pròxim rival del Barça Regal. "L'entrenador i dos jugadors de l'Uxue Bilbao Basket són grecs. Crec que estan fent una bona feina i els resultats així ho demostren", ha recordat.

stats