Barça

Pascual: "Segur que el Galatasaray té més energia amb el seu públic"

El tècnic del Barça ha valorat la victòria conta el Galatasaray en el segon partit dels quarts de final de l'Eurolliga

Xavi Pascual ha valorat molt positivament la victòria contra el Galatasaray (84-63) que acosta el Barça a la 'final four' de Milà. "Ens apropa una mica més al nostre objectiu", ha dit el tècnic blaugrana, que tan sols ha lamentat "l'inici del tercer quart", en què l'equip estava "endormiscat".

"Hem començat molt millor el partit. Hem controlat bé la nostra defensa i progressivament el nostre atac ha estat més bo. Només a l'inici del tercer quart estàvem una mica encallats en l'anotació però donem per bo el resultat", ha comentat.

El tècnic és conscient que l'equip és a prop de Milà però no vol llançar les campanes al vol. "A Istanbul tindrem moltíssima dificultat per guanyar. Ells tenen un ambient extraordinari i un públic que anima molt. Segur que tindran més energia en el seu joc. Encara queda molt per jugar. Evidentment que hem fet un pas de gegant però queden moltes variables encara".

Per últim, Pascual s'ha fet ressò de la lesió de Navarro. "Abans del partit el Juan Carlos estava bé, havia entrenat amb normalitat. Però s'ha fet una molèstia a l'isquiotibial a l'inici del partit i ja no ha tornat a jugar. Demà (divendres) farem proves i sabrem què hi ha. No sembla que hi hagi gran cosa".