EUROCUP

La Penya es retroba amb els seus aficionats amb remuntada (85-82)

Isaac Farré, un treballador social, va ser el primer aficionat de la Penya que va entrar al Palau Olímpic de Badalona des del 7 de març passat. El Joventut es va estrenar a l’Eurocup amb una victòria contra el Partizan (85-82) que va servir per recuperar la presència de seguidors a les graderies del pavelló. Un total de 1.125 fans del conjunt verd-i-negre van assistir a una espectacular remuntada respectant unes estrictes mesures de seguretat.

Tot i tenir la baixa de Xabi López-Arostegui per culpa d’un cop al genoll, el Joventut va tenir una bona estrena a la segona competició europea. La Penya va ser capaç de recuperar un desavantatge de 15 punts i assegurar-se la victòria a casa. Neno Dimitrijevic, Pau Ribas i Conor Morgan van tenir una actuació clau en una nit en què Carles Duran va treure millor rendiment jugant sense pivots.

El Joventut va aprofitar un bon inici (11-2) per agafar confiança i ritme contra un Partizan talentós, que va saber capgirar el resultat durant un segon període de clar domini visitant (40-48). L’equip serbi es va construir un avantatge de 15 punts durant el tercer període (46-61), però el conjunt badaloní va saber reaccionar en un últim període molt engrescador.

A Andorra, sense seguidors

A diferència del Joventut de Badalona, el MoraBanc Andorra va decidir disputar el seu partit de l’Eurocup sense aficionats. L’equip entrenat per Ibon Navarro es va estrenar a la competició amb una derrota contra l’AS Mònaco (76-82). “Hem d’esperar que les mesures que s’han adoptat al país facin el seu efecte i poder optar a fer algun partit amb públic o a l’ACB quan es pugui o a l’Eurocup”, va dir Gorka Aixàs, president del MoraBanc Andorra.