Lliga Endesa
Esports Bàsquet 15/10/2012

Xavi Pascual té clara la recepta de l'èxit

L'entrenador del Barça Regal espera que l'equip millori en defensa i en el tir de tres punts i confia en la recuperació definitiva de Joan Carles Navarro

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual, entrenador del Barça Regal

BarcelonaEl Barça Regal ha iniciat aquesta temporada una important reconstrucció que exigirà temps. Dies després que el club avisés que aquesta temporada es perdran més partits, l'equip va sortir derrotat dels dos primers compromisos de la Lliga Endesa. Xavi Pascual, entrenador de l'equip blaugrana, té clars quins són els aspectes clau perquè la millora de l'última setmana es faci més evident.

1. Recuperar el nivell defensiu

"A nivell defensiu encara no tenim el nivell de les últimes temporades. Els nous s'estan adaptant i nosaltres ens estem adaptant a ells. La nostra estructura de joc ha canviat una mica i, tot i que anem pel bon camí, encara hem de millorar", assegura Xavi Pascual. Millorar al darrera és clau per dominar el rebot i sortir amb velocitat.

2. Tir de tres punts

El Barça Regal ha anotat 16 dels 68 triples que ha intentat a la Lliga Endesa. La xifra representa tan sols un 23,5% d'encert. "Estam passant per un moment en què no tenim encert en el tir exterior. Estem aconseguint generar avantatges i trobar tirs oberts, així que estic segur que aquesta tendència canviarà", opina Xavi Pascual, conscient que si el seu equip no anota de tres els rivals es tanquen i jugar sense espais ho dificultat tot.

3. Joan Carles Navarro

Les prestacions del Barça Regal canvien amb Joan Carles Navarro. Segons Xavi Pascual, "hem anat a poc a poc perquè aconseguís jugar sense dolor. Les sensacions són bones. Si tot va bé, estarem davant de l'última fase de la seva recuperació". El tècnic té clar que "amb la seva presència juguem molt més fluids. Som més efectius quan ell és a pista".

stats