Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 08/03/2022

El Barça desactiva un incòmode Fuenlabrada (69-86)

Brandon Davies desequilibra un partit amb massa pilotes perdudes de l'equip blaugrana

Nick Calathes

BarcelonaEl Barça va superar l'Urbas Fuenlabrada en un partit incòmode que no es va decidir fins als últims minuts (69-86). Les 19 pilotes perdudes de l'equip blaugrana es van convertir en una dificultat afegida contra un rival que va competir amb duresa. Brandon Davies, que va anotar 18 punts i va forçar 7 faltes personals, va ser el millor jugador del conjunt culer, en què també va destacar la feina de Kyle Kuric (15 punts).

"No ha sigut el nostre millor partit i no hem sabut sentenciar la victòria abans en una pista molt difícil", va dir Sarunas Jasikevicius, que va donar descans a Sertaç Sanli en una setmana en què l'equip blaugrana haurà de disputar tres partits. La posada en escena del conjunt català va ser bona (0-7), però l'Urbas Fuenlabrada va utilitzar un parcial de 16-4 per agafar la iniciativa en el marcador (16-11). La defensa culer va tenir problemes per controlar els moviments de Kyle Alexander, que va anotar 12 punts en la primera meitat (31-37).

El Barça va utilitzar un bon tercer quart de Brandon Davies per construir-se una diferència de 15 punts (36-51). L'Urbas Fuenlabrada no es va rendir i va ser capaç d'arribar a l'inici del quart període amb un desavantatge de tan sols 5 punts (57-62). El tram final de partit del conjunt visitant, però, va ser molt sòlid.