Bàsquet - Lliga Endesa
Esports Bàsquet / ACB 15/05/2023

El Barça de bàsquet també mereix una rua: l'Instant Replay de l'ARA

El Barça s'assegura la primera posició amb un triomf a Vitòria

2 min
Sergi Martínez i Nikola Mirotic

BarcelonaTres dies abans de viatjar a Kaunas, el Barça va obtenir un triomf molt important a la pista del Baskonia que li permet assegurar-se la primera posició de la temporada regular. "El que importa no és guanyar sinó jugar de la manera que ho hem fet en una pista en què tots els equips d'Europa pateixen. En els últims 15 minuts hem defensat molt bé", va reconèixer Sarunas Jasikevicius.

Joel Parra continua superant registres

El Joventut va superar el Monbus Obradoiro, va tancar una ratxa de cinc derrotes consecutives i arribarà a l'última jornada amb possibilitats de ser sisè classificat. Joel Parra va aconseguir el seu rècord anotador a la Lliga Endesa (23 punts). "Feia dies que no estava en la mateixa bona línia de tota la temporada i ha fet un bon partit", va analitzar Carles Duran, entrenador de la Penya.

El Baxi Manresa es fa el llit

"Si vols estar ben servit, fes-te tu mateix el llit". Hores abans de jugar un partit decisiu a la pista del Rio Breogan, Pedro Martínez va recordar la importància de guanyar per no dependre d'altres resultats a l'última jornada. Una cistella de Devin Robinson a dos segons del final va certificar un triomf que val una permanència. "El llit ja està fet malgrat que aquest any ens ha sortit amb algunes arrugues", va certificar el tècnic.

Sorolla es disfressa de Gasol

El Bàsquet Girona va certificar dissabte la seva permanència amb una victòria a la pista del Casademont Saragossa. El paper de Jaume Sorolla va ser determinant. "En el seu primer any jugant a la Lliga Endesa ha fet un partit que ens ha ajudat molt", va reconèixer Aíto García Reneses. El pivot tortosí es va fer gros durant les dues pròrrogues i va adoptar el protagonisme de Marc Gasol.

stats