Bàsquet - Lliga Endesa

Un jugador del Barça troba la recepta contra els 'haters': l'Instant Replay de l'ARA

Willy Hernangómez brilla en la victòria del Barça contra el Casademont Saragossa

2 min
Willy Hernangómez, pivot del Barça

Barcelona"Mai m'he parat a escoltar el fum de fora". Willy Hernangómez té l'antídot perfecte contra els haters. Després de rebre crítiques pel seu partit contra el Mònaco, el pivot va sumar 23 punts, 14 rebots i 8 faltes rebudes (44 crèdits de valoració) contra el Casademont Saragossa (109-68). "La clau és donar-ho tot i saber que estàs fent una bona feina", assegura el jugador madrileny, que brilla en atac i necessita millorar en defensa.

Celebració del Bàsquet Girona.

Un triomf amb metàfora ciclista

El Bàsquet Girona va aconseguir una victòria de gran valor estratègic contra el Monbus Obradoiro (78-77). Juani Marcos va anotar la cistella decisiva a dues dècimes del final. Moncho Fernández va utilitzar una metàfora ciclista per resumir el partit. "Semblava que l'equip que agafés l'escapada bona guanyaria, però al final el partit s'ha decidit a la photo-finish", va dir l'entrenador de l'equip gallec.

Esmaixada de Tyler Cook

Un 'youtuber' inspirat a Badalona

Tyler Cook va fer el seu millor partit amb la samarreta del Joventut. El pivot nord-americà, que té un canal de YouTube en què explica la seva experiència europea, va sumar 19 punts i 9 rebots contra el Río Breogan (78-70). La Penya va utilitzar els 46 punts des de la pintura per sumar el seu sisè triomf consecutiu. "Hem sabut trobar els nostres homes grans, que han anotat de maneres diferents", va analitzar Carles Duran.

Pedro Martínez i Salva Maldonado.

Una baixa inesperada

El Baxi Manresa va perdre contra l'UCAM Múrcia (83-88). Pedro Martínez no va poder comptar amb Dani Garcia, ja que el club no va poder inscriure el base per culpa d'un error informàtic. El tècnic hi va treure ferro. "No ha afectat el resultat final", va dir. No és la primera vegada que passa un episodi semblant aquesta temporada. En la quarta jornada Elias Valtonen va ser substituït per Jonas Zohore a la convocatòria.

stats