Lliga Endesa
Esports  /  Bàsquet 26/11/2014

"El Bàsquet Manresa és un petit país i tots podem sumar": l'adéu de Josep Vives en 10 frases

El president deixarà el 30 de juny la presidència del Bàsquet Manresa

àlex Gozalbo
2 min
Josep Vives / LA BRUIXA D'OR MANRESA

BarcelonaJosep Vives ha anunciat aquest dimecres que el 30 de juny deixarà la presidència del Bàsquet Manresa. Les 10 frases més destacades de la seva roda de premsa son aquestes:

1. "Hi ha dies a la vida que saps que arribaran i no vols que arribin. El 30 de juny deixaré de ser el president del Bàsquet Manresa. No és fàcil de dir, però és més difícil de decidir. Això no és una feina és un sentiment. Volia dir-ho molt abans, però hi ha hagut circumstàncies que ens han obligat a ajornar -ho".

2. "Els motius són difícils i complexos, però a la vegada són molt senzills. He fet un cicle molt llarg de 13 anys i el desgast és molt gran. Aquest és un club meravellós i és un honor ser-ne el president, però és extraordinàriament dur. Continuo estan molt il·lusionat, però les organitzacions necessiten renovar-se. És el que toca".

3. "Durant tots aquests anys ens hem de preguntar per què Manresa no pot tenir un club ACB, per què no podem competir amb equips de major pressupost o per què aquest somni no pot seguir sent realitat. Aquesta meravellosa anomalia que es diu Bàsquet Manresa ha de continuar durant molts anys més, és una bogeria que ha de seguir viva".

4. "No és una fugida, però necessitarem que vingui un president nou. Més que mai em comprometo a tirar endavant una situació esportiva que és molt difícil i un repte econòmic que és gegantí".

5. "Aquesta és una decisió que l'hem parlat i l'hem debatut molt. Tots hem de sumar. Jo estic al servei d'aquest club, que és patrimoni d'aquest país. Aquesta és una cadira complicada, però és una cadira apassionant. El meu llegat l'haurà de valorar la gent, però jo he fet tot el que he pogut, no en sabem més".

6. "Estem treballant per trobar la persona que vulgui agafar aquesta responsabilitat, però el club el que no necessita ara són especulacions, el que necessitem ara és treballar com uns animals i implicar-nos. Aire renovat. Avui em descarrego, m'allibero una mica. Hem de rescatar l'entusiasme del fons de la nostra ànima. El club és un petit país i tots podem sumar perquè vagi endavant".

7. "Quan vaig arribar aquí, vaig tenir molt clar que les úniques reaccions que rebria serien crítiques i es normal. Només espero que em comprenguin. Estic disposat a parlar, un per un, amb cada simpatitzant o abonat per explicar-i el que faci falta".

8. "Hem d'enviar un missatge de tranquil·litat a la gent. Tenim dificultat per sumar ingressos, per aconseguir patrocinadors i per gestionar el club, però això és una altra qüestió".

9. "Hem tingut unes últimes 72 hores molt complicades amb la marxa de Jamar Samuels i la necessitat de fitxar".

10. "Dissabte hem de guanyar a la Penya i demano a la gent que vingui a deixar-se la veu. Serà un partit difícil, però el podem i l'hem de guanyar".

stats