LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 04/12/2011

L'Assignia Manresa supera el Valladolid i suma el cinquè triomf de la temporada (80-75)

Els homes de Jaume Ponsarnau han patit molt per sumar un nou triomf que els acosta a l'objectiu prioritari de la temporada: aconseguir la permanència

Justin Doellman intenta la cistella

ManresaEl bon paper de Josh Asselin (20 punts); de Javi Rodríguez, 10 punts i 9 rebots; a més de Justin Doellman, 17 punts, ha estat clau perquè l'Assignia Manresa hagi aconseguit aquesta tarda al Nou Congost el cinquè triomf de la temporada.

Aquesta victòria situa els del Bages amb un balanç de 5 triomfs i 5 derrotes i els manté a la part alta de la taula. La permanència, doncs, és més a prop i fins i tot els manresans poden començar a pensar a aconseguir el passi per a la Copa del Rei que es disputa al mes de febrer si segueixen en aquesta línia.

Per superar el Valladolid, els de Jaume Ponsarnau han hagut de patir, i molt. Durant el primer temps, el Blancos de Rueda ha estat més encertat i ha jugat millor que els locals, i això ha fet que al descans la diferència fos de tres punts a favor dels castellans (37-40).

Però a la represa, el Manresa ha tret el geni i ha remuntat el partit i ha estat per davant del marcador des del darrer quart i fins al final del partit. El bon paper d'Asselin, Javi Rodríguez i Doellman s'ha vist complementat per un gran final de partit de Micah Downs, que fins aleshores havia estat desaparegut.