El Barça Lassa recupera ritme contra el San Pablo Burgos (97-88)

El líder de la Lliga Endesa es retroba amb la victòria

i
Thomas Heurtel

BarcelonaTriomf còmode al Palau Blaugrana. Després de dues derrotes consecutives, el Barça Lassa s'ha retrobat amb la victòria contra el San Pablo Burgos en un partit en què el líder de la Lliga Endesa ha recuperat el seu ritme habitual (97-88). Els percentatges de tir del conjunt culer han sigut molt sòlids. Entre Pau Ribas (20 punts) i Víctor Claver (14) han anotat nou triples. Ante Tomic (9 punts i 13 rebots) i Kevin Seraphin (17 punts i 7 rebots) han sigut altres dels jugadors locals més destacats.

Svetislav Pesic, que ha donat descans a Chris Singleton, ha utilitzat Rolands Smits com a titular. El jove letó s'ha encarregat de defensar Dominique Sutton, el jugador rival més perillós. Animat pels 14 punts de Víctor Claver, que ha encertat els quatre triples que ha intentat durant la primera meitat, i impulsat per una bona defensa i un gran ritme ofensiu, el Barça Lassa ha anotat 53 punts en tan sols 20 minuts (53-36).

L'equip local ha trencat el partit durant un tercer quart en què ha fet créixer la renda fins als 21 punts (72-51). El San Pablo Burgos, que ha alternat diferents tipus de defensa, s'ha esforçat durant l'últim període per reduir distàncies en el marcador (82-72), però el Barça Lassa ha sabut mantenir la concentració i gestionar la diferència de punts assolida durant els primers 30 minuts. La consistència de Pau Ribas, que ha anotat els cinc triples que ha intentat, ha sigut clau en una recta final en què el rival mai s'ha rendit.

Gerard Piqué i Shakira han presenciat el partit en directe.