EUROPEU
Esports Bàsquet 21/06/2011

Víctor Sada i Xavi Rey, preseleccionats per jugar l'Europeu de bàsquet de Lituània

El retorn de Pau Gasol i la preselecció de Víctor Sada, Serge Ibaka i Xavi Rey són les principals novetats de la llista de 15 jugadors presentada aquest dimarts pel seleccionador Sergio Scariolo per a l'Eurobasket de Lituània, que se celebrarà del 30 d'agost al 18 de setembre.

Redacció
1 min

BarcelonaA la llista també hi ha el pivot congolès Serge Ibaka, d'Oklahoma City Thunder, que està a l'espera dels papers que autoritzin la seva nacionalització per reforçar encara més el joc interior espanyol, mentre que, per contra, Sergio Scariolo no ha inclòs finalment jove madridista Nikola Mirotic.

Una de les sorpreses és el català del Gran Canaria Xavi Rey. En canvi, la presència de Sada té lògica després del gran any del badaloní.

Una selecció que ja comptava amb les baixes confirmades d'Alex Mumbrú i Jorge Garbajosa, dos dels pilars del combinat nacional dels últims anys i que van anunciar la setmana passada el seu desig de deixar la selecció, mentre que el pivot gallec del Regal FC Barcelona, Fran Vázquez, que va tornar a la selecció per al Mundial de Turquia, va sol·licitar descans a Sergio Scariolo per a aquesta cita.

LLISTA DE PRESELECCIONATS.

BASES: José Manuel Calderón (Torontó Raptors), Ricky Rubio (Minnesota Timberwolves), Víctor Sada (Regal FC Barcelona).

ESCORTES: Sergio Llull (Reial Madrid), Juan Carlos Navarro (Regal FC Barcelona), Rudy Fernández (Portland Trail Blazers) i Rafa Martínez (Power Electronics València).

ALERS: Carlos Suárez (Reial Madrid), Fernando San Emeterio (Caixa Laboral) i Víctor Claver (Power Electronics València).

ALA PIVOTS: Pau Gasol (Los Angeles Lakers).

PIVOTS: Marc Gasol (Memphis Grizzlies), Felipe Reyes (Reial Madrid), Serge Ibaka (Oklahoma City Thunder) i Xavi Rey (Gran Canària 2014).

stats