Publicitat
Publicitat

Bàsquet

El capità Montáñez renova pel Manresa

En un comunicat, l'Assignia ha confirmat la renovació de l'aler català, de 32 anys, de qui s'ha valorat "la capacitat d'esforç i sacrifici" i que és "referent al vestidor"

El capità de l'Assignia Manresa, Román Montáñez, jugarà una temporada més a l'equip català. L'aler complirà la setena temporada, la quarta consecutiva des que va tornar a l'equip en el qual es va formar.

En un comunicat, l'Assignia assegura que l'equip tècnic ha decidit apostar per la continuïtat de Montáñez, de 32 anys, malgrat que aquesta última temporada ha estat difícil per al jugador a causa de diferents problemes físics.

En la temporada passada, l'aler va jugar de mitjana 22 minuts i va aconseguir 7'8 punts per partit, amb una valoració mitjana de 5'4. L'entrenador del Manresa, Jaume Ponsarnau, ha valorat aquesta renovació i ha assegurat que el jugador és "referent al vestidor i això és un actiu molt important per a la temporada que ve".

El tècnic ha destacat també el coneixement que Montáñez té del club, cosa que, afegida a la seva "capacitat d'esforç i sacrifici", fan de l'aler "una peça destacada a l'equip".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT