BÀSQUET
Esports Bàsquet 01/10/2019

Carles Duran: "Ens queda molt per fer, però tenim il·lusió i ambició"

El tècnic, que va arribar al Joventut de Badalona fa un any i mig, ha renovat fins al 2022

Efe
2 min
Carles Duran, després de la roda de premsa de renovació com a tècnic de la Penya

BadalonaL'entrenador del Joventut de Badalona, Carles Duran, s'ha mostrat aquest dimarts "il·lusionat i agraït", durant la presentació de l'ampliació del seu contracte fins al juny del 2022, per seguir contribuint des de la banqueta a un projecte que va començar fa un any i mig.

"Ens queda molt per fer, però tenim il·lusió i ambició. Espero acabar de consolidar aquest projecte", ha dit el tècnic al costat del president de la Penya, Juanan Morales, i el seu director tècnic, Jordi Martí. Duran ha comentat que continuarà entrenant on vol, "que és casa meva", i s'ha qualificat com el "reflex de molta gent" que es forma com a entrenador en els equips inferiors del club.

Sobre l'objectiu que es planteja durant les tres temporades que estarà al capdavant del club fins al venciment del nou contracte, el tècnic verd-i-negre ha dit que és "deixar el club com més amunt millor dins les nostres possibilitats". "La Penya ha fet bé la seva reconstrucció i aspirem al màxim, que no sé on és, perquè molts equips com nosaltres de l'ACB ho estan fent molt bé", ha comentat el tècnic, que a més de guanyar també vol que l'aficionat "s'identifiqui tant amb l'equip com amb el club".

Duran ha comentat que el Joventut és un club "particular", però que això no l'eximeix de "la pressió d'haver d'estar com més amunt millor" en totes les competicions.

Per la seva banda, Juanan Morales ha destacat la "implicació" de Carles Duran en l'actual projecte i s'ha mostrat "molt content i orgullós" per la renovació d'un tècnic que vol "liderar" l'actual projecte des de la banqueta.

El director tècnic, Jordi Martí, ha qualificat Duran com un entrenador que sap "el que és competir per guanyar i construir des de la nostra manera de ser, amb gent formada al club". Per a Martí, l'ampliació del contracte del tècnic al costat de la renovació l'any passat de jugadors formats al club, com és el cas de Xabi López Arostegui, és una mostra que la Penya "segueix construint un projecte ambiciós pas a pas".

stats