BÀSQUET
Esports Bàsquet 30/09/2019

El Joventut renova Carles Duran fins al 2022

La Penya explicarà aquest dimarts els detalls de l'acord

i
àlex Gozalbo
2 min
El Joventut renova Carles Duran fins al 2022

BadalonaEl Joventut de Badalona i l’entrenador Carles Duran van arribar a un acord per ampliar el contracte que finalitzava el 30 de juny del 2020. El tècnic, el president, Juanan Morales, i el director esportiu, Jordi Martí, explicaran aquest dimarts (10.30 hores) els detalls de l’acord, que amplia la seva vinculació dues temporades i l’allarga fins al 2022.

Després de començar la temporada 2016-2017 al Bilbao Basket, Duran es va fer càrrec de la Penya el febrer del 2018 per substituir Diego Ocampo. El tècnic de 43 anys va aconseguir solucionar una situació límit i va salvar la categoria en la seva primera mitja temporada. La campanya passada va arribar a les semifinals de la Copa del Rei, va jugar les eliminatòries pel títol de la Lliga Endesa i va classificar l’equip per a l’Eurocup. El Joventut debutarà dimecres a la pista del Nanterre.

La feina de l’entrenador vilassarenc, que en la seva etapa anterior havia estat gairebé 17 anys a la Penya, ha servit per recuperar la personalitat d’un equip verd-i-negre que porta un any i mig practicant un joc molt atractiu. “El nostre repte és jugar bé a bàsquet, que la gent vingui al Palau Olímpic i se senti identificada amb l’equip. Si aconseguim això, ja arribaran les victòries”, opina Duran, que ha accentuat l’aposta del club pels jugadors formats al planter. El Joventut, que arrossega problemes de lesions, ha començat la temporada amb dues derrotes a la Lliga Endesa.

Maldonado, aposta de la Federació

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) presentarà aquest dimarts (13 hores) Salva Maldonado com a nou responsable de l’àrea de seleccions. Durant l’acte també es donarà a conèixer el cos tècnic dels diferents combinats catalans de formació.

stats