Lliga Endesa
Esports Bàsquet 08/10/2014

"No pot ser que un noi sigui detingut, emmanillat i passi la nit al calabós per portar una bandera"

La Cantonada, el grup d'animació al qual pertany el seguidor del Fiatc Joventut que va ser detingut després de mostrar una estelada, ha fet públic un comunicat

àlex Gozalbo
1 min
Àlex Molina / ARA

BadalonaLa Cantonada, el grup d'animació al qual pertany Àlex Molina, el seguidor del Fiatc Joventut que diumenge va ser detingut després de mostrar una estelada, ha fet públic un comunicat. "La qüestió és greu. No pot ser que un noi de 21 anys, aficionat d'un club, sigui detingut, emmanillat i passi la nit al calabós pel simple fet de portar una bandera. Es miri com es vulgui és una autèntica barbaritat", diu la nota.

"Som gent sana, que anima la Penya i que ho fa sense cap tipus de violència", recorda el grup d'animació. "S'han dit moltes coses des de la detenció i posterior alliberament del nostre company. Massa. N'hi ha hagut de certes, altres de no tan certes i unes de totalment falses", recorda La Cantonada, que repassa la seva postura oficial en cinc punts.

Els seguidors es trobaran aquest diumenge a les 10 del matí al local del Casal Antoni Sala i Pont de Badalona, on faran un esmorzar a preus populars. Acabat l'acte, els aficionats aniran tots junts cap al Palau Olímpic, on el Fiatc Joventut juga (12.30 hores) contra el Tuenti Móvil Estudiantes.

stats