Lliga Endesa
Esports Bàsquet 21/04/2013

El Barça Regal tomba l'Asefa Estudiantes abans de rebre el Panathinaikòs (78-65)

L'equip blaugrana ha remuntat un desavantatge de 8 punts en un partit en què Xavi Pascual ha reservat Joan Carles Navarro i Sarunas Jasikevicius

Marcelinho Huertas i Kyle Kuric

BarcelonaEl Barça Regal ha tombat l'Asefa Estudiantes (78-65) i ha aconseguit la seva classificació matemàtica per disputar el 'play-off'. Pensant en el partit de dijous contra el Panathinaikòs, Xavi Pascual ha fet descansar Joan Carles Navarro i Sarunas Jasikevicius. El tècnic ha recuperat Marko Todorovic i Xavi Rabaseda, que ha començat el partit com a titular. Mario Hezonja, que ja ha acabat la seva temporada amb el filial blaugrana, també ha disposat d'alguns minuts.

El partit ha començat amb dificultats per anotar i al minut cinc els dos equips amb prou feines es combinaven per arribar als 10 punts. L'Asefa Estudiantes ha aconseguit una renda de 8 punts (18-26) al Palau Blaugrana, que aquest diumenge ha tingut una assistència de 5.043 espectadors. El Barça Regal, però, ha aconseguit capgirar el marcador al tercer quart, quan Brad Oleson i Erazem Lorbek s'han combinat per anotar 18 punts.

L'equip blaugrana ha anotat més punts en el tercer quart (30) que en els dos primers (26) i això li ha servit per fer-se amb la victòria contra un Asefa Estudiantes sense Germán Gabriel ni Carl English.