Eurolliga
Esports Bàsquet 12/05/2013

El Barça Regal marxa de la 'final four' de Londres amb una derrota contra el CSKA (74-73)

Marcelinho Huertas ha fallat un tir a l'últim atac blaugrana

Milos Teodosic

LondresEl Barça Regal ha tancat amb una derrota contra el CSKA de Moscou (74-73) la seva participació a la 'final four' de Londres. Nate Jawai, que serà baixa per al que resta de la temporada, i Víctor Sada, que encara no ha fet net de les seves molèsties al bessó de la cama dreta, s'han perdut el partit per al tercer i quart lloc.

El Barça Regal, que ben aviat perdia per nou punts de diferència, ha trigat més de sis minuts en anotar la seva primera cistella en joc. A poc a poc, l'equip blaugrana ha millorat i abans d'arribar al descans ha aconseguit capgirar el marcador contra un CSKA que ha fallat molts intents de triple. Álex Abrines ha anotat 8 punts en 13 minuts d'un partit que ha arribat empatat al minut 20 (35-35).

L'arrencada del Barça Regal després del descans ha tornat a ser dolenta i el CSKA de Moscou s'ha apuntat un parcial de 13-0. Els vuit punts que Joan Carles Navarro ha aconseguit anotar al tercer període han reduït la diferència.

Xavi Pascual ha fet jugar Papa Mbaye durant 5:05 minuts.