Eurolliga
Esports Bàsquet 23/10/2014

El Barça de bàsquet exhibeix punteria a Milà (63-78)

Álex Abrines, que ha anotat 21 punts (5/5 en triples), ha completat un partit excels en un dia en què Xavi Pascual ha recuperat Tomas Satoransky

BarcelonaTot i les baixes de Joan Carles Navarro i Maciej Lampe, el Barça de bàsquet ha aconseguit la victòria a Milà, on ha superat l'EA7 Emporio Armani (63-78). Álex Abrines, que ha anotat 21 punts (5/5 en triples), ha completat un partit excels en un dia en què Xavi Pascual ha recuperat Tomas Satoransky. El base txec ha acabat amb 5 punts i 6 assistències.

L'equip local ha començat el partit creant problemes a la defensa del Barça, que ha patit per aturar Daniel Hackett i Alessandro Gentile a prop de cistella (10-5). La resposta del conjunt culer ha arribat des de la línia de 6,75 metres. Cinc triples, tres de DeShaun Thomas, han capgirat el marcador abans d'arribar al final del primer quart (17-20).

El Barça ha obert una escletxa en el marcador durant el segon període (22-38). Álex Abrines s'ha mostrat molt encertat i l'equip ha millorat la seva aportació ofensiva. Al descans, 32-45.

L'equip blaugrana ha perdut la concentració a l'inici del tercer període, quan l'EA7 Emporio Armani ha rebaixat la renda visitant (39-47). El Barça s'ha tornat a despertar i ha sabut gestionar una renda còmoda fins al final del partit.