Mundial
Esports Bàsquet 04/10/2014

La selecció espanyola se supera i disputarà la final del Mundial de bàsquet femení (66-56)

El combinat de Lucas Mondelo elimina Turquia i lluitarà aquest diumenge (20.15 h / La 1 de TVE) per la Medalla d'Or

Laia Palau / FEB

BarcelonaLa selecció espanyola ha superat Turquia (66-56) i aquest diumenge (20.15 h / La 1 de TVE) disputarà, per primera vegada a la seva història, la final del Mundial de bàsquet femení contra els Estats Units. Alba Torres (28 punts) i Sancho Lyttle (18 punts i 12 rebots) han liderat un treballat triomf contra el conjunt amfitrió. Núria Martínez, a més, ha tingut més protagonisme que en partits anteriors.

El combinat turc ha començat amb força (0-5), però l'equip de Lucas Mondelo ha sabut reaccionar amb un parcial de 9-0 que ha capgirat el marcador (9-5). Sancho Lyttle ha trigat a anotar, però ha arribat al descans amb 10 punts (28-27).

Animada per Alba Torres, la selecció espanyola ha aconseguit una renda de 12 punts (56-44) a 6 minuts del final. Turquia ha intentat remuntar amb una defensa en zona, però la selecció espanyola ha sabut administrar la renda.