Esports Bàsquet 09/11/2014

Un descarat Fiatc Joventut sorprèn l'Unicaja (82-74)

La Penya ha intentat més triples que tirs de dos i ha fet caure el líder a Badalona

Nacho Llovet celebra una cistella / ACB PHOTO

BadalonaEl líder ha caigut a Badalona. Tot i tenir la baixa de Goran Suton, el Fiatc Joventut ha sorprès l'Unicaja (82-74) amb un estil de joc atrevit i descarat. La Penya ha intentat més triples (41) que tirs de dos (33). Tariq Kirksay (14 punts i 8 rebots) i Sitapha Savané (16) han completat un partit extraordinari al Palau Olímpic, on s'ha viscut la millor entrada de la temporada (6.853 espectadors).

La gran virtut de la Penya és que no té por dels equips grans i, com va demostrar contra el Reial Madrid i el Barça, no es limita a protegir-se sinó que busca atacar-los. El Fiatc Joentut ha arribat al minut cinc de partit amb un 6/7 en triples i una renda de 10 punts (22-12). L'Unicaja ha aprofitat l'encert de Ryan Toolson i un empitjorament en el tir de la Penya, que ha fallat 11 triples consecutius, per capgirar el marcador i arribar al descans amb una renda d'un punt (43-44).

L'equip verd-i-negre ha aconseguit una renda de nou punts (74-65) a poc més de quatre minuts del final.