Esports Bàsquet 15/05/2016

L'ICL Manresa punxa i es jugarà la permanència a Vitòria (78-80)

L'equip d'Ibon Navarro ha perdut contra el RETAbet.es GBC

Pedro Llompart

BarcelonaL'ICL Manresa ha perdut aquest diumenge contra el RETAbet.es GBC. La derrota, combinada amb el triomf del Movistar Estudiantes contra el Barça Lassa, provoca que l'equip català s'ho hagi de jugar tot a la pista del Laboral Kutxa. Un palmeig de Mikel Motos a 2,1 segons del final ha decidit el partit, ja que els àrbitres han considerat que un tap sobre Dejan Musli en l'última acció local era legal.

L'equip d'Ibon Navarro ha començat molt concentrat i ha arribat al descans amb un avantatge de 14 punts contra el cuer de la competició (41-27). El rival basc no s'ha rendit i ha capgirat el marcador a sis minuts del final (62-64).

Marius Grigonis i Chase Simon, que han estat eliminats per faltes personals, no han pogut disputar la recta final del partit. L'ICL Manresa tancarà la temporada a la pista del Laboral Kutxa Baskonia.

"Hem fet una bona primera meitat, però ells han estat més encertats. Les faltes personals han estat una llosa per a nosaltres. No hem sabut gestionar els nervis durant l'últim període", ha dit Ibon Navarro. "Espero que tinguem opcions de guanyar a Vitòria. No he vist l'última acció, però em diuen que està ben anul·lada", ha afegit el tècnic.