Esports Bàsquet 15/05/2016

El Barça Lassa bada contra el penúltim classificat (74-69)

L'equip de Xavi Pascual ha perdut a la pista del Movistar Estudiantes

Kostas Papanikolaou

BarcelonaEl Barça Lassa ha badat aquest diumenge contra el penúltim classificat. L'equip blaugrana ha perdut a la pista del Movistar Estudiantes (74-69), però manté el lideratge perquè el València Basket ha caigut derrotat aquest dissabte a Màlaga (77-65). El Reial Madrid juga dimecres contra el Laboral Kutxa, que aquest cap de setmana ha disputat la 'final four' a Berlín.

Xavi Pascual ha tingut les baixes de Shane Lawal (sinovitis al genoll), Pau Ribas (fasciïtis plantar), Joan Carles Navarro (molèsties musculars) i Joey Dorsey (esquinç de turmell).

L'equip blaugrana no ha començat bé i ha arribat a tenir un desavantatge de 5 punts (31-26) contra un equip local que s'hi jugava la vida. Justin Doellman ha anotat 14 punts en els primers 20 minuts (36-35).

Obligat a guanyar, el Movistar Estudiantes s'ha construït una renda d'11 punts a 4:30 minuts del final (66-55). El Barça ha reaccionat i ha ajustat el marcador (70-68), però no l'ha pogut capgirar.

"El partit ha estat molt igualat. Hem perdut els 5 punts d'avantatge molt aviat i hem entrat a l'últim quart molt igualats. Hem tingut les nostres oportunitats, però no hem sabut guanyar el partit", ha explicat Xavi Pascual, entrenador del Barça Lassa.