Lliga Endesa
Esports Bàsquet 11/05/2017

El Divina Seguros Joventut tanca la temporada amb derrota a la pista del Madrid (95-70)

Diego Ocampo ha fet debutar Xabi López-Arostegui a la Lliga Endesa

Sergi Llull

BadalonaEl Divina Seguros Joventut ha tancat una temporada difícil amb una derrota a la pista del Reial Madrid. L'equip verd-i-negre, que diumenge es va assegurar la seva continuïtat a la categoria, no ha tingut opcions contra el líder de la Lliga Endesa. El conjunt català descansa en l'última jornada i aquest divendres s'acomiadarà dels seus aficionats.

Diego Ocampo, que ha tingut les baixes d’última hora de Sergi Vidal i Alberto Abalde, ha fet debutar Xabi López-Arostegui a la Lliga Endesa. El jove ha sumat dos punts i cinc rebots en 14:38 minuts.

Luka Bogdanovic (16 punts) ha estat el màxim anotador visitant. Jerome Jordan (9 punts i 8 rebots) també ha competit bé. Sergi Llull (21 punts i 6 assistències) ha estat el millor dels locals.