ACB
Esports Bàsquet 18/03/2011

El Regal Barça no s'immuta contra l'Asefa Estudiantes (73-53)

El líder de l'ACB ha superat l'Asefa Estudiantes i ja pensa en l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga, que a partir de dimarts l'enfrontarà amb el Panathinaikos

Alan Anderson intenta fer-se amb el control d'una pilota contra l'Estudiantes.

BarcelonaEl Regal Barça ha superat l'Asefa Estudiantes (73-53) i ja pensa en l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga, que a partir de dimarts l'enfrontarà amb el Panathinaikos. De fet, el partit d'aquest vespre ha estat un banc de proves per a la sèrie contra el conjunt grec.

El conjunt de Xavi Pascual ha dominat el ritme del partit des de la defensa, especialment en els primers minuts de l'encontre (26-12). Luis Casimiro ha mirat de sorprendre amb una defensa mixta centrada en Joan Carles Navarro, però l'Asefa Estudiantes ha marxat al descans perdent per 45-37.

Un parcial de 12-2 a l'inici del tercer quart (57-39) ha sentenciat un partit que ha arribat al final del període amb 61-45. El darrer quart, ja de tràmit, ha estat un intercanvi de cistelles. Al final, 73-53.