Copa del Món

La selecció espanyola no afluixa contra Sèrbia i tanca la primera fase invicta (73-89)

L'equip amfitrió jugarà els vuitens de final contra el Senegal

El rival de la selecció espanyola als vuitens de final serà el Senegal. L'equip que entrena Juan Antonio Orenga ha superat aquest dijous Sèrbia (73-89) i ha tancat la primera fase de Granada sense cap derrota. La gran estrella del Senegal és Gorgui Dieng, un pivot que comparteix equip NBA amb Ricky Rubio i que a Sevilla ha tingut una mitjana de 18 punts i 11,4 rebots. Xane D'Almeida, Maleye Ndoye i Mouhammad Faye són alguns dels millors jugadors d'un conjunt molt alt, fort i atlètic que va perdre per 39 punts de diferència un partit de preparació contra Espanya.

Joan Carlos Navarro i Pau Gasol, que han anotat 20 dels primers 36 punts de la selecció espanyola, han provocat les primeres rendes importants de l'equip amfitrió, que ha arribat al descans amb un avantatge de 19 punts (35-54).

Juan Antonio Orenga ha dosificat molt poc els jugadors de la selecció espanyola. Pau Gasol ha acabat amb 15 punts un partit en què Ricky Rubio ha aconseguit 12 punts, 6 assistències, 4 rebots i 7 recuperacions.