Lliga Endesa
Esports Bàsquet 21/10/2012

Un Fiatc Joventut tou en defensa cau a la pista del Caja Laboral (92-76)

Pere Tomàs, que ha sumat 4 punts i 3 rebots en 15 minuts, ha tornat a jugar vuit mesos després de lesionar-se

Nacho Llovet intenta superar Maciej Lampe

BadalonaEl Fiatc Joventut ha perdut a la pista del Caja Laboral (92-76) un partit en què Pere Tomàs ha tornat a jugar vuit mesos després de lesionar-se. L'aler, que ha començat el partit com a titular, ha sumat 4 punts i 3 rebots en 15:28 minuts.

La Penya no ha defensat al nivell habitual i d'això s'ha queixat Salva Maldonado en moltes fases el partit. Després d'un parcial de 12-0, l'entrenador del Fiatc Joventut ha substituït els cinc jugadors que havien començat l'enfrontament a Vitòria: Corey Fisher, Manny Quezada, Pere Tomàs, Nacho Llovet i Ognjen Kuzmic.

El Caja Laboral s'ha refet de la derrota europea i ha sabut aprofitar els punts dels seus jugadors exteriors, com ara Carlos Cabezas, Fabien Causeur, Brad Oleson i Fernando San Emeterio. Entre els quatre han sumat 53 punts.

Tony Gaffney ha estat el jugador del Fiatc Joventut més destacat i ha acabat el partit amb 16 punts.