Lliga Endesa
Esports Bàsquet 28/02/2015

El Fiatc Joventut tomba el Rio Natura Monbus i es retroba amb la victòria (67-71)

La Penya ha aconseguit el triomf a una pista difícil

Tariq Kirksay / ACB PHOTO

BadalonaEl Fiatc Joventut ha tombat aquest dissabte el Rio Natura Monbus (67-71) i s'ha retrobat amb la victòria a la Lliga Endesa, on acumulava tres derrotes consecutives. Tot i perdre 18 pilotes, la Penya ha aconseguit el triomf a una pista difícil en què tan sols havien guanyat dos equips. Demond Mallet (16 punts), Sitapha Savané (10 punts) i Goran Suton (8 punts i 7 rebots) han tingut una actuació destacada.

La Penya ha dominat la primera meitat del partit, quan ha sabut aprofitar l'activitat ofensiva de Demond Mallet i Tariq Kirksay per aconseguir una renda de vuit punts (24-32). El Rio Natura Monbus Obradoiro ha sabut capgirar el marcador abans d'arribar al descans (38-37). L'equip gallec ha rendibilitzat el seu domini en el rebot.

Les pilotes perdudes han castigat el Fiatc Joventut, que s'ha distret amb els àrbitres enmig d'un ambient que s'ha anat escalfant molt (53-49). Tot i això, la Penya ha recuperat el lideratge en el marcador (61-65) a tres minuts i mig del final.

Quan el partit estava empatat a 67, una cistella de Tariq Kirksay i dos tirs lliures de Demond Mallet han certificat el triomf verd-i-negre.