Torneig Júnior Ciutat de l'Hospitalet
Esports Bàsquet 06/01/2015

El Torneig Júnior Ciutat de l'Hospitalet corona el talent precoç de Luka Doncic (87-55)

El jove eslovè de tan sols 15 anys ha conduït el Reial Madrid a superar el Barça i revalidar el títol de campió

àlex Gozalbo
1 min
Stefan Peno, durant la final / FC BARCELONA

L'HospitaletEl Torneig Júnior Ciutat de l'Hospitalet ha coronat aquest diumenge el talent precoç de Luka Doncic, un jove de tan sols 15 anys que ha conduït el Reial Madrid a superar el Barça (87-55) i revalidar el títol de campió. El jugador eslovè ha liderat el triomf de l'equip entrenat pe català Paco Redondo. Joan Carles Navarro i Marcelinho Huertas han presenciat la derrota culer en directe.

Luka Doncic ha acabat amb 17 punts, 7 faltes rebudes, 5 assistències i 5 rebots en 27:21 minuts de joc contra un Barça que no ha rendit al seu nivell habitual.

El Reial Madrid ha anat per feina i ha obert escletxa en el marcador aviat (15-2) gràcies als punts de Santiago Yusta i Luka Doncic, que han tancat el primer període amb 17 punts (22-14). Tot i els esforços del Barça de Joan Braulio, la renda de l'equip blanc ha crescut fins als 24 punts al descans (46-22).

Màxim Esteban, Stefan Peno, Eric Vila o Nedim Dedovic no han pogut brillar contra un Reial Madrid que ha sabut conservar la renda en una segona meitat en què el Barça ha intentat no abaixar els braços.

El Fiatc Joventut, que ha superat el Galatasaray (58-97), ha tancat el torneig en cinquena posició.

Blaz Mesicek (Union Olimpija Ljubljana) ha estat designat com a millor jugador (MVP) del torneig. Luka Doncic (Reial Madrid), Xabi López (Fiatc Joventut), Amine Noua (Asvel Villeurbanne) i Samba Thiago Ndiaye (Reial Madrid) han completat el millor cinc del campionat. Thomas Vincent (Asvel Villeurbanne), per la seva banda, s'ha endut el concurs de triples.

stats