Esports Bàsquet 15/11/2015

Quarta victòria consecutiva per a un crescut Fiatc Joventut (83-86)

Ousmane Drame /EFE

BadalonaUn crescut Fiatc Joventut ha superat el Movistar Estudiantes (83-86) i ha sumat la seva quarta victòria consecutiva, la cinquena de la temporada (5-1). Salva Maldonado no ha pogut comptar amb Demond Mallet ni amb Alberto Abalde. Sergi Vidal, que ha completat un gran partit, s'ha vist obligat a jugar de base alguns minuts.

La Penya no ha començat bé, encaixant un parcial de 9-0, i ha arribat a tenir un desavantatge d'11 punts (21-10). La reacció verd-i-negra ha arribat durant un segon període en què ha capgirat el resultat (35-40). Al descans, 41-42.

El Fiatc Joventut ha començat el quart període amb una renda de 10 punts (63-73), però el Movistar Estudiantes no s'ha rendit i ha ajustat el marcador. Javi Salgado ha fallat un triple sobre la botzina que hauria enviat el partit a la pròrroga.

Els dos equips han aprofitat el partit per presentar en societat la Fundació Planter.