NBA
Esports Bàsquet 21/04/2013

Els New York Knicks sobreviuen a l'orgull competitiu dels Boston Celtics (85-78)

El 'play-off' comença amb victòria dels Knicks, els Nuggets, els Nets i els Clippers, que s'han desfet dels Grizzlies de Marc Gasol

Barcelona"Boston stands as one". Motivats pel lema en record a les víctimes de la Marató de Boston que han portat a la samarreta, els Celtics han exhibit el seu orgull per posar les coses molt difícils als New York Knicks (85-78) en el primer partit dels quarts de final de la Conferència Est. L'equip de Melo Anthony, que ha acabat amb 36 punts, ha sabut sobreposar-se a una situació difícil i fer-se amb la victòria al Madison Square Garden. L'aportació del veterà Jason Kidd també ha sigut clau.

Els Boston Celtics han anat de més a menys contra uns New York Knicks. Jeff Green, que ha anotat 20 dels seus 26 punts abans del descans, ha liderat durant molts minuts l'atac de l'equip visitant, que s'ha acomiadat de les seves opcions de victòria a l'últim període, quan han perdut 8 pilotes.

Sense Rajon Rondo ni Jared Sullinger, Glenn Doc Rivers, entrenador dels Boston Celtics, tan sols ha fet servir 8 jugadors contra els New York Knicks.

Els Memphis Grizzlies de Marc Gasol, per la seva banda, han començat la sèrie amb derrota contra els Clippers (112-91). La franquícia del pivot català, que ha acabat amb 16 punts, 7 assistències i 2 rebots, ha perdut les opcions de victòria a l'últim període (37-22).