Eurolliga
Esports Bàsquet 25/03/2015

El Barça recupera a Kaunas la seva solvència europea (72-83)

L'equip blaugrana manté oberta l'esperança de tancar el Top 16 de l'Eurolliga en primera posició

Tibor Pleiss / AFP PHOTO

BarcelonaEl Barça de bàsquet no ha fallat a la pista del Zalgiris Kaunas (72-83) i manté oberta l'esperança de tancar el Top 16 de l'Eurolliga en primera posició. El Reial Madrid, que encara ha de rebre el Maccabi Electra Tel Aviv, visitar el Palau Blaugrana i jugar a casa contra el Zalgiris Kaunas, no té assegurat el primer lloc.

Tibor Pleiss (14 punts i 7 rebots) i Álex Abrines (16 punts) han destacat en un dia en què Xavi Pascual ha descartat Mario Hezonja.

L'equip blaugrana s'ha fet amb el comandament del partit amb un parcial 1-14 que li ha permès obtenir una renda de 12 punts (16-28) a l'inici del segon període, quan Tibor Pleiss s'ha fet amb el domini de la zona. La bona actuació de James Anderson, que ha anotat 16 punts en 15 minuts, ha ajustat el marcador abans d'un descans al qual s'ha arribat amb el resultat de 33-42.

L'avantatge visitant ha minvat perillosament a l'inici del tercer període (43-49), però el Barça ha sabut reaccionar endurint la seva defensa contra el pitjor atac de l'Eurolliga (45-60). La renda catalana ha arribat a ser de 16 punts (47-63).

James Anderson, que ha acabat el partit amb 24 punts, s'ha quedat sense anotar en un últim període en què el Barça ha jugat amb la seva renda.