Eurolliga
Esports Bàsquet 09/04/2013

Xavi Pascual: "Si el Panathinaikòs comença a queixar-se dels àrbitres, això pot ser un circ"

Argiris Pedoulakis es queixa de l'arbitratge i l'entrenador del Barça Regal li respon a la sala de premsa

àlex Gozalbo
1 min
Xavi Pascual

BarcelonaLa sèrie entre el Barça Regal i el Panathinaikòs comença forta i l'equip grec ja s'ha queixat de l'arbitratge. El president Demetris Giannakopoulos ha visitat el vestidor dels àrbitres. El tècnic Argiris Pedoulakis ha posat en dubte algunes decisions i Xavi Pascual li ha respost a la sala de premsa. "Si el Panathinaikòs comença a queixar-se dels àrbitres, això pot ser un circ. A mi m'agradaria tenir aquest arbitratge a Atenes. Tan sols puc dir que jo conservo la confiança en aquesta Eurolliga moderna i neta", ha explicat.

Xavi Pascual ha analitzat la victòria contra el Panathinaikòs. "Hem de jugar millor, però has de saber guanyar els partits en què jugues malament", ha dit. "Hem passat moments difícils, però gràcies als aficionats, que ens han ajudat molt, i al coratge de l'equip, hem sabut remuntar", ha afegit.

"Hem de saber competir tot i les baixes. Necessitem trobar eines per ser competitius i trobar més encert", ha assegurat l'entrenador, que ha recordat que tan sols tenia nou jugadors sèniors disponibles.

stats