Bàsquet
Esports Bàsquet 11/10/2012

La selecció espanyola de bàsquet va causar destrosses als seus apartaments a la Vila Olímpica de Londres

Després de perdre la final contra la selecció dels Estats Units, l'equip espanyol va causar "desperfectes" en el mobiliari dels pisos de Stratford

Efe
2 min
Joan Carles Navarro i Kevin Durant a la final olímpica

BarcelonaLa selecció espanyola de bàsquet va causar destrosses en els seus apartaments de la Vila Olímpica de Londres 2012 després de perdre la final davant els Estats Units, segons assegura aquest dijous el diari britànic 'The Guardian'.

Els jugadors, que van aconseguir la plata olímpica el 12 d'agost després de posar contra les cordes els nord-americans (107-100), van causar després del partit diversos desperfectes als seus habitatges de Stratford, a l'est de Londres, segons narra al diari Dennis Hone, cap executiu de l'Olympic Delivery Authority (ODA), encarregada de les infraestructures dels Jocs.

Un portaveu de l'organisme va treure ferro als possibles desperfectes i va afirmar que tots els danys que van patir els habitatges dels atletes durant els Jocs "van ser de poca importància i es van arreglar poc després", sense donar-ne més detalls.

D'altra banda, fonts de la Federació Espanyola de Bàsquet assenyalen a Efe que no tenen coneixement "oficial" d'aquests incidents ni que s'hagi hagut de pagar per això.

'The Guardian' destaca els desperfectes causats pels jugadors de Sergio Scariolo com uns dels pocs problemes d'aquesta naturalesa que es van detectar durant la cita olímpica, juntament amb els danys que va provocar un atleta marroquí en un sistema antiincendis mentre jugava amb un avió teledirigit.

Abans dels Jocs, el Comitè Organitzador dels Jocs (LOCOG) havia moblat els apartaments dels atletes amb 16.000 llits individuals, 9.000 armaris i 11.000 sofàs.

L'ODA va iniciar després de la conclusió dels Jocs Paralímpics, el 9 de setembre, les remodelacions necessàries en els apartaments de la Vila Olímpica de Stratford per treure al mercat els prop de 2.818 habitatges que van utilitzar els atletes aquest estiu.

Les companyies del Qatar Diar i Delancey, que van arribar a un acord de 557 milions de lliures (662 milions d'euros) amb les autoritats britàniques, vendran la majoria dels pisos, mentre que 675 dels apartaments es destinaran a habitatges socials.

stats