Eurolliga
Esports 11/03/2015

Edwin Jackson va estudiar amb dos dels esportistes morts en l'accident d'helicòpter

El jugador del Barça de bàsquet va compartir centre d'estudis amb la campiona olímpica de natació Camille Muffat i el boxejador Alexis Vastine

àlex Gozalbo
1 min
Edwin Jackson / ACB PHOTO

BarcelonaEdwin Jackson, jugador del Barça de bàsquet, va compartir centre d'estudis amb la campiona olímpica de natació Camille Muffat i el boxejador Alexis Vastine, dues de les víctimes mortals de l'accident de l'Argentina en què van morir deu persones. "És una tragèdia molt dura, però he de concentrar-me en el bàsquet. Vaig estudiar amb dos d'ells. Coneixia molt bé l'Alexis Vastine. És un cop mol dur per tothom, però la vida continua. He d'intentar centrar-me en el bàsquet. Poder jugar i entrenar cada dia és una teràpia. Penso molt en ells, però he de mantenir una actitud positiva. És una pèrdua molt gran", ha dit el francès.

El Barça juga aquest dijous contra el Maccabi Electra Tel Aviv. "És un equip molt físic. Nosaltres hem de mantenir el nostre estil de joc. A la seva pista no vam fer un partit dolent, però vam cometre algunes errades que ens van costar la victòria", ha dit Edwin Jackson. "Si juguem com contra el Panathinaikòs, podem guanyar", ha afegit.

"Em sento capaç de fer moltes coses. Em falta una mica de ritme i de confiança. L'objectiu és traslladar als partits el que faig als entrenaments. He de creure en mi com fan el meus companys", ha conclòs.

stats