Bàsquet - Eurolliga

El Barça sobreviu a una nit espessa contra el Bayern Munic (71-66)

L'equip blaugrana perdia a tres minuts i mig del final

2 min
Nick Weiler-Babb i Nick Calathes

BarcelonaEl Barça va sobreviure a un partit espès i va sumar una victòria contra el Bayern Munic (71-66). L'equip blaugrana, que va arribar als últims tres minuts i mig perdent, va ser capaç de reaccionar a temps contra un rival que va proposar un partit molt físic. Les aportacions de Kyle Kuric, que va anotar 20 punts amb 4 de 4 en triples, i de Dante Exum, que va sumar 9 punts en la segona meitat, van ser decisives al Palau Blaugrana.

Sarunas Jasikevicius va recuperar Sertac Sanli, però va tenir les baixes de Cory Higgins, Àlex Abrines i Pierre Oriola. La primera meitat del Barça va ser un malson. L'equip català, que tan sols va poder anotar tres punts en els primers set minuts, va perdre vuit pilotes durant un primer període d'anotació extremadament baixa (9-9). "Això és una broma?", va preguntar l'entrenador lituà durant un temps mort. Els triples de Kyle Kuric van animar la producció ofensiva local, però el Bayern Munic va aconseguir arribar al descans amb avantatge al marcador (28-29).

Sarunas Jasukevicius

El Barça no es va sentir mai còmode contra el Bayern Munic i va arribar als últims tres minuts i mig amb desavantatge en el marcador (60-61). L'aportació d'Exum i els triples de Kuric van evitar la victòria visitant, i un parcial final d'11-5 va servir per assegurar el triomf. "No estic segur d'haver preparat bé els meus jugadors. Hem d'anar amb compte i aquesta preparació no es pot repetir. Hem demostrat caràcter, però això és una advertència per a nosaltres", va analitzar Saras.

El Joventut de Badalona, per la seva banda, rep aquest dimecres (21 h, Esport3 i DAZN) el Partizan de Zeljko Obradovic. A més, el Baxi Manresa visita el Tofas Bursa (18 h, Esport 3 i DAZN).

stats