Bàsquet - Eurolliga

Jasikevicius: "Seria un error pensar que ja tenim la feina feta"

L'entrenador del Barça no vol confiances contra el Bayern Munic

1 min
Sarunas Jasikevicius

BarcelonaEl Barça i el Bayern Munic disputaran aquest dijous (20 h, DAZN) el segon partit de l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga. Sarunas Jasikevicius vol evitar qualsevol distracció. "Seria un error pensar que ja tenim la feina feta. El Bayern Munic és un equip que té caràcter i sap remuntar situacions adverses. Hem de jugar cada 48 hores amb una exigència màxima. Dimarts vam perdre la concentració durant el tercer quart. Cada cop que nosaltres ens desviem del guió, ells tornen al partit. La pressió la continuem tenint nosaltres i cada errada en pots costar molt", va analitzar el tècnic lituà.

El vestidor ha interioritzat el missatge de l'entrenador. "El partit d'aquest dijous serà totalment diferent. El Bayern és un gran equip i l'any passat ja va estar a punt de classificar-se per a la final four, tot i començar perdent 2-0. És un rival molt físic que sempre competeix. Tornarem a necessitar un Palau Blaugrana ple i haurem de fer coses diferents en atac", va explicar Àlex Abrines.

Àlex Abrines i Vladimir Lucic

Andrea Trinchieri tindrà la baixa de Darrun Hilliard, que dimarts va patir una fractura a la clavícula. L'aler es perdrà tota l'eliminatòria contra el Barça. A més, l'entrenador italià encara no podrà comptar amb Corey Walden.

stats