LLIGA ENDESA
Esports Bàsquet 03/12/2011

El Fiatc Joventut supera el Cajasol en l'adéu d'Eyenga (85-67)

Els de Salva Maldonado han superat els de Joan Plaza en un matx molt important per mantenir les opcions d'entrar a la Copa del Rei

Ara
1 min
Jelínek llança a cistella

BadalonaTriomf vital per a la Penya. El conjunt badaloní ha sumat el quart triomf de la temporada a l'Olímpic en superar el Cajasol de forma clara i contundent. El bon partit de Fede Van Lacke, 17 punts, i de Henk Norel, 12 punts, ha catapultat els catalans cap a un triomf molt important.

I és que després de jugar contra el Lagun Aro, també a Badalona, la setmana vinent els de Salva Maldonado afrontaran un petit tourmalet. Jugaran contra els grans de la Lliga: Unicaja, Lucentum, Reial Madrid i Caja Laboral. Per tant, el partit contra el conjunt basc és molt important per poder afrontar amb tranquil·litat aquests altres partits.

L'adéu d'Eyenga

El darrer partit de Christian Eyenga ha estat molt positiu. Tot i no estar gaire encertat en l'aspecte anotador (8 punts, però 1/5 en tirs), el congolès s'ha mostrat molt actiu en els seus 22 min 54 s en pista. Ha acabat amb 9 punts de valoració i mentre ell ha estat a pista l'equip ha tingut un parcial de +14.

D'alta banda, Henk Norel ha completat el seu millor partit des que va tornar de la seva greu lesió al genoll. El pivot holandès ha acabat amb 12 punts i 5 rebots i s'ha sentit molt còmode en els 21 minuts que ha estat en pista.

stats