Lliga Endesa
Esports Bàsquet 14/07/2015

ICL serà el patrocinador principal del Bàsquet Manresa

L'acord es per tres temporades

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaICL, propietària d'Iberpotash, ha fet oficial que serà el patrocinador principal del Bàsquet Manresa. Després de cinc temporades com a patrocinador secundari, ICL-Iberpotash serà patrocinador principal durant tres temporades.

"És molt positiu per a nosaltres poder iniciar un nou projecte que representa tot un territori i que alhora connecta dues entitats amb fortes arrels a la Catalunya Central com són la mineria de potassa i el Bàsquet Manresa", ha dit José Antonio Martínez Álamo, el president d'ICL Iberia i 'chairman' d'ICL Europe.

"Avui és un gran dia, estem molt il·lusionats i esperançats col·laborant amb una empresa de la dimensió, importància i implicació d'Iberpotash i ICL. L'acord té una vocació de llarg recorregut; nosaltres som una entitat emblemàtica, i ens ajuntem amb el primer projecte industrial del país, i que genera benestar a les persones; hem posat la primera pedra del futur de l'entitat, i n'hem de posar d'altres, però és un fonament molt important i sòlid; hem d'estar agraïts a les persones que han forjat l'acord, i vull tenir un agraïment molt especial per a José Antonio Martínez Álamo, ja que sempre ha cregut en la nostra aliança", ha assegurat Josep Vives, president del Bàsquet Manresa.

El Bàsquet Manresa vol mantenir la vinculació amb La Bruixa d'Or. El nou vincle quedarà definit en les pròximes setmanes.

stats