Lliga Endesa
Esports  /  Bàsquet 16/01/2018

Juanan Morales: "Si la Penya baixa, la seva supervivència estaria en greu perill"

El president del Joventut ha analitzat la situació que viu l'equip verd-i-negre

i
àlex Gozalbo
1 min
Juanan Morales: “El nostre ham no és el més gran, però sabem on el tirem”

BadalonaEl president del Joventut de Badalona, Juanan Morales, i el director esportiu, Jordi Martí, han estat entrevistats per Xavi Ballesteros aquest dimarts al programa 'Badalona matí' (Ràdio Ciutat de Badalona).

"La paraula que defineix la situació és 'preocupació'. La situació a la classificació és molt dolenta, però no podem entrar en pànic i fer bogeries. La viabilitat de la Penya passa, en gran mesura, per mantenir-se a l'ACB. L'objectiu de l'equip era aconseguir la permanència. Si la Penya baixa, la seva supervivència estaria en greu perill; això és un fet. És un escenari que hem de tenir en compte", ha reconegut Morales.

"La situació econòmica és la que és, però la viabilitat passa per mantenir-nos a l'ACB. Estem analitzant el mercat des de fa tres mesos. Si hem de fer alguna incorporació és perquè tenim clar que millora el que tenim. Hem de prendre les decisions amb lògica i criteri", ha afegit.

"Tots els nostres contractes de patrocini estan vinculats a la permanència a la Lliga Endesa. També el que tenim a l'Ajuntament. És lògic que sigui així. Hem de trobar l'equilibri entre el que volem fer i el que podem fer", ha recordat el president.

Jordi Martí ha analitzat la situació de l'equip. "Portem quatre victòries i hem deixat escapar alguns partits. Tenim neguit, però hem d'estar tots junts i tranquils. Hem de pensar com ajustar l'equip des de dins. La gent disfruta veient créixer els joves, però això a l'hora de competir té un preu", ha explicat el director esportiu.

"Fent la carta als Reis, voldríem un jugador interior que pogués obrir el camp i tingués tir exterior", ha deixat anar. Aquesta incorporació d'un 'quatre' mouria Tomasz Gielo a la posició de 'tres'.

stats