Bàsquet
Esports Bàsquet 10/03/2023

Una jugadora del Barça anuncia el seu embaràs

El club blaugrana respectarà el contracte amb la jugadora

2 min
Itziar Llobet i Gonzalo Pérez de Vargas

BarcelonaItziar Llobet, jugadora del Barça CBS, ha anunciat aquest divendres el seu embaràs. L’escorta ha emès un comunicat a les xarxes socials juntament amb el seu marit i porter del Barça d’handbol, Gonzalo Pérez de Vargas, explicant la notícia. "Molt feliços de poder explicar-vos que si tot va bé aviat serem un/a més. Amb moltes ganes d'aquesta nova etapa, que no ha fet més que començar", ha escrit la jugadora.

El Barça CBS respectarà el vincle contractual que l’uneix amb la jugadora. "Vull donar l’enhorabona a la Itziar i al Gonzalo. Estem contents de poder acompanyar-la. En l’aspecte esportiu, la Itziar ha estat una jugadora fonamental des del dia que va arribar. Ha demostrat una gran capacitat de lideratge i ens ha transmès i enganxat a tots un nivell competitiu molt alt", ha dit Isaac Fernández, entrenador de l'equip blaugrana, que aquest dissabte rep el Perfumerías Avenida.

Rokas Jokubaitis

El Barça perd a la pista del Fenerbahçe (81-73)

El Barça masculí, per la seva banda, no en va tenir prou amb un primer quart majúscul per guanyar a la pista del Fenerbahçe (81-73). Un parcial final de 14-3 va acabar amb les opcions d'un equip blaugrana que no va treure profit del seu avantatge inicial de 17 punts. La segona part de l'equip turc va ser superior. "Hem fet una passa enrere quan ells s'han posat físics. Després ens hem recuperat, però al final hem fallat. El partit podria haver acabat de qualsevol manera", va analitzar Sarunas Jasikevicius.

El primer quart del Barça va ser una delícia. L'equip blaugrana va anotar 20 punts en uns cinc primers minuts de gran efectivitat que van descol·locar el rival (8-20). La diferència visitant va arribar a ser de 17 punts durant un primer període brillant dels homes de Saras (13-30). La reacció local va anar acompanyada d'una millora en defensa. El Fenerbahçe va aconseguir canviar l'efectivitat del conjunt culer, que tan sols va poder anotar 10 punts durant un segon quart en què la diferència de punts en el marcador es va minimitzar (37-40).

El Fenerbahçe va fer una segona part més efectiva que el Barça, però tot i això l'equip blaugrana va arribar als últims minuts amb avantatge en el marcador (67-58). Dimitris Itoudis va col·locar Marko Guduric com a director de joc i l'aposta es va traduir en un parcial de 14-3 que va deixar sense opcions el conjunt català.

stats