Adecco Or,
Esports Bàsquet 09/04/2013

Els jugadors del Força Lleida arriben a un acord amb el club i signen uns nous contractes

L'equip disputarà el partit d'aquest divendres a la pista del River Andorra amb normalitat i renuncia a fer la vaga que havia anunciat

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaEls jugadors del Força Lleida han arribat a un acord amb el seu club i aquest dimarts han signat els nous contractes que l'entitat exigia per regularitzar la seva situació i pagar-los els endarreriments. L'equip disputarà el partit d'aquest divendres a la pista del River Andorra amb normalitat i renuncia a fer la vaga que havia anunciat.

La plantilla ha considerat que acceptar la proposta del club era la manera de perdre menys diners ja que si s'esperava al final de la temporada per cobrar de l'aval destinat a aquests casos d'impagament la xifra hauria estat menor ja que l'assegurança no cobreix el 100% de les nòmines.

Alguns jugadors han vist fins a tres contractes diferents aquesta temporada. El primer, el que van aprovar a l'estiu. El segon, d'una quantitat inferior i amb firmes falsificades, el que Edu Torres i Francesc Perarnau van presentar al club i aquest va enviar a la Federació Espanyola. El tercer, el que aquest dimarts han signat per regularitzar la seva situació.

stats