NBA
Esports Bàsquet 15/06/2015

Lebron James: "Sóc el millor jugador del món, així de senzill"

El jugador dels Cavaliers espera poder forçar el setè partit contra Golden State Warriors

Efe
1 min
Lebron James busca la cistella davant Draymond Green / JOHN G. MABANGLO-POOL

OaklandTot i que el seu equip està per darrere 3-2 a les finals de la NBA, Lebron James, que no ha dubtat a qualificar-se com "el millor jugador del món", confia que els Cavaliers forçaran un setè partit. Preguntat sobre la confiança que està exhibint al llarg de tota l'eliminatòria i si és a causa de les lesions del seu equip ja que els experts consideren que no són els favorits, l'aler estrella de Cleveland ha contestat amb determinació: "No. Em sento amb confiança perquè sóc el millor jugador del món. Així de senzill".

James, que està amb una mitjana de 36,6 punts, 12,4 rebots i 8,8 assistències a la sèrie, ha dit que l'equip de David Blatt té prou recursos per imposar-se al sisè partit i forçar l'últim i decisiu duel contra els Golden State Warriors de Stephen Curry.

"Anem a protegir la nostra casa i a tornar aquí. Anem a pensar primer en dimarts. Però si protegim la nostra casa com som capaços de fer, forçarem el setè partit", ha manifestat. El jugador, així mateix, ha comentat que l'alineació de jugadors petits per la qual ha apostat el tècnic dels Cavaliers no ha perjudicat les seves opcions. "Hi ha hagut moltes coses que ens han fet mal aquesta nit. Stephen Curry és una d'elles. Però això no ha tingut a veure amb el fet de jugar amb petits. Crec que vam estar molt més actius que en el quart partit", ha declarat.

stats