Esports Bàsquet 29/04/2018

L’Spar Citylift Girona no pot aixecar la final de Lliga (61-77)

El Perfumerías Avenida guanya el títol estatal a Fontajau

L’Spar Citylift Girona no pot aixecar la final de Lliga

BarcelonaEl CB Perfumerías Avenida és el nou campió de la Lliga Dia. El conjunt de Salamanca va revalidar diumenge el títol després de guanyar el segon partit de la final contra l'Spar Citylift Girona (61-77) a Fontajau. És el tercer guardó domèstic consecutiu i sisè de la seva història. Finalment no hi va haver tercer partit. Les noies dirigides per Èric Surís van competir bé, especialment en el primer tram de l'enfrontament.

Van sortir al parquet molt concentrades. Una primera empenta del Perfumerías Avenida no va fer que perdessin la concentració. Amb el resultat igualat, les campiones van obrir escletxa en el marcador gràcies a un parcial 4-15 (25-38) basat en la defensa, el rebot i un gran encert. Aquest va ser el gran argument de les blanques.

La diferència es va anar mantenint amb el pas dels minuts, tot i les petites reaccions de les noies de Surís. Dues cistelles gairebé consecutives del bloc català van donar emoció a l'últim quart. El Perfumerías Avenida va apostar per possessions llargues i per assegurar les pilotes, amb primeres o segones accions. Així van tancar el títol contra el Girona, una realitat a l'elit estatal. La trajectòria dels últims anys és immillorable. Les gironines sumen quatre finals i un títol en les últimes quatre edicions de la competició.